Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a sitului intimoda.ro


Despre noi

Acest serviciu va este oferit de S.C. Piese si Accesorii Moto-PAM S.R.L. , cu sediul in Bucuresti, identificata cu CUI 16192263, denumita in cele ce urmeaza Societatea, Intimoda sau PAM. Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

 • Prin posta la adresa de corespondenta: str. Bradisului, nr. 2A, Sector 6, Bucuresti, Romania.
 • Prin e-mail la urmatoarea adresa: contact@intimoda.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, confirmare plati, sugestii si reclamatii, pentru initiere colaborari si parteneriate.
 • Prin telefon la numarul: (+4)0756218558.


Despre magazinul online

Magazinul online este un serviciu e-commerce care promoveaza si comercializeaza produse textile de dama (ciorapi, lenjerie intima, costume de baie, accesorii, etc.).

PAM doreste sa ofere cea mai buna experienta online. In acest scop, trebuie sa ne asiguram ca serviciile noastre functioneaza ireprosabil. Intelegeti si consimtiti (i) sa nu postati, sa nu redistribuiti, sa nu incarcati si nici sa promovati orice comunicari sau continut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influenta negativa asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre; (ii) sa nu actionati de asa maniera ori sa utilizati vreun dispozitiv care ar restrictiona, impiedica, incomoda sau nu ar permite oricarui alt utilizator sa utilizeze ori sa beneficieze de site-ul intimoda.ro sau care ar afecta siguranta site-ului sau (iii) sa nu folositi niciun dispozitiv sau tentativa de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limiteaza la paianjeni, boti, roboti de indexare, avataruri sau agenti inteligenti) pentru a naviga sau a cauta pe site ori pentru a copia continut de pe site. Ne rezervam dreptul de a bloca imediat accesul la site si de a inchide contul oricarui utilizator care incalca aceasta prevedere sau orice alta prevedere specificata in acesti termeni si conditii.


Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul magazinului online, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, stiri, descriere produse si orice alte materiale), apartin PAM si/sau furnizorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea PAM. Nu puteti folosi cadre („frames” in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare („framing techniques” in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.intimoda.rofara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea PAM. Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.intimoda.ro, atat timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.intimoda.rointr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul www.intimoda.ro sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea PAM sau a furnizorilor sai.

Site-ul www.intimoda.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.intimoda.ro sau a alertelor personale despre aparitia unui anumit produs, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.intimoda.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate. Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.intimoda.ro . Daca folositi acest site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator al www.intimoda.ro si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe site-ul www.intimoda.ro . www.intimoda.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.


Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.intimoda.ro va vom solicita o serie de date de tip business contact , precum numele si prenumele, adresa de email dar si alte informatii care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.intimoda.ro . De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.intimoda.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida. PAM se angajeaza sa nu transmita sau sa vanda nici o adresa de e-mail catre alte firme sau terti. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina politicii de confidentialitate.


Procedura de cumparare

Doar persoanele cu varsta de cel puţin 18 ani, care nu se afla sub tutela si care au o adresa de domiciliu sau alta adresa in Romania, pot plasa o comanda.

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.intimoda.ro este necesara, dar nu obligatorie, parcurgerea urmatoarelor etape:

 1. inregistrarea dvs. ca utilizator al www.intimoda.ro si furnizarea datelor de facturare si livrare;
 2. selectarea produselor pe care doriti sa le achizitionati. Pretul produselor afisat pe situl nostru reprezinta pretul cu TVA inclus.
 3. selectarea modalitatii de plata. Momentan sunt disponibile doua variante:
 4. - plata prin banca direct in contul PAM pe baza unei facturi pro forme;
  - plata ramburs la primirea produselor;

4. selectarea modalitatii de transport. Comenzile se pot livra prin curier rapid sau posta. Modalitatile de transport si preturile corespunzatoare sunt detaliate in cadrul sectiunii Costuri de transport, de mai jos.

IMPORTANT : in perioadele in care se desfasoara promotii optiunea de livrare gratuita in functie de valoarea cumparaturilor poate fi dezactivata datorita adaosurilor mici cu care lucram. In acest caz costul transportului se va achita separat de catre client catre firma de curierat conform optiunii de livrare aleasa.

5. confirmarea datelor si trimiterea comenzii. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.intimoda.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.


Preturi

Preturile Preturile produselor afisate pe www.intimoda.ro reprezinta preturile finale de cumparare (taxa pe valoare adaugata este continuta in pretul afisat al produselor). Preturile nu contin costul transportului de la depozitul PAM catre client, acesta fiind estimat separat.


Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.

Produsele oferite de www.intimoda.ro vor fi afisate pe site pe durata nelimitata, putand fi retrase in cazul in care producatorul/furnizorul nu va mai avea produsele disponibile spre comercializare. Depunem toate eforturile pentru a pastra baza de date actualizata. Totusi, PAM nu isi poate asuma raspunderea pentru produsele comandate care nu mai pot fi livrate datorita faptului ca nu se mai afla in stocul nostru sau al furnizorilor nostri sau ca producatorul nu le mai produce. In cazul in care veti comanda un produs care nu va mai putea fi livrat din motivele mentionate mai sus, va vom contacta telefonic pentru a va anunta acest lucru. Totodata, daca valoarea produsului va fi fost achitata de catre dumneavoastra, PAM va va returna integral suma respectiva.


Timp de livrare

In general produsele se livreaza in 24-48 ore de la comanda. In cazul in care produsele vor fi achitate prin ordin de plata/transfer bancar, livrarea produselor se face dupa confirmarea primirii banilor in contul PAM.


Costuri de livrare

Costul livrarii produselor difera in functie de modalitatea de transport selectata:

 • 18,50 RON per comanda daca produsele se trimit prin Bookurier in afara zonei Bucuresti si va fi suportat de catre PAM daca comanda este de minim 250 RON.
 • 12.90 RON per comanda daca produsele se trimit prin Bookurier in Bucuresti si va fi suportat de catre PAM daca comanda este de minim 250 RON.

Pentru comenzile care depasesc suma de 250 RON, intimoda.ro isi rezerva dreptul de a selecta transportatorul in functie de oferta companiilor de transport.


Garantie

Pentru produsele achizitionate prin intermediul www.intimoda.ro beneficiati de garantia oferita de producatorul acestora contra defectelor de fabricatie. Acest lucru inseamna ca orice produs achizitionat care prezinta un defect inainte de a fi purtat/probat/incercat poate sa faca obiectul unei garantii. Datorita specificului produselor, produsele de lenjerie intima cum sunt ciorapii sau costumele de baie nu beneficiaza de garantie odata ce au fost imbracate/probate/incercate. Perioada de garantie va curge de la data facturarii produsului catre dvs.


Descrierea produselor

Includerea oricaror produse sau servicii pe intimoda.ro la un moment dat nu implica sau garanteaza faptul ca aceste produse sau servicii vor fi disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs.

Depunem toate eforturile posibile pentru a afisa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compozitia si culorile. Culoarea pe care o vedeti va depinde de sistemul dumneavoastra informatic, iar noi nu putem garanta faptul ca PC-ul dumneavoastra va afisa corect aceste culori.


Returnarea produselor

www.intimoda.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.intimoda.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.intimoda.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000. In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii: (i) de a returna produsul cumparat, in ambalajul original sigilat, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.; (ii) de a returna produsul cumparat in starea in care v-a fost livrat fara a fi fost folosit sau probat.

Pentru alte informatii referitoare la drepturile consumatorului va rugam sa accesati pagina ANPC:

http://www.anpc.gov.ro/


Forta Majora

www.intimoda.ro , afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.intimoda.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.intimoda.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a www.intimoda.ro , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.intimoda.ro , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.


Publicitatea

 www.intimoda.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.intimoda.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.intimoda.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@intimoda.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul document. Legislatia aplicabila Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.intimoda.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Termenii si conditiile www.intimoda.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul PAM. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.