Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

DELISTAT TEMPORAR Kit de conceptie pentru probleme de fertilitate - YES baby

pachet dublu, Yes
138.84 RON
Pune o întrebare
YB5CX10
Momentan Indisponibil

Yes Baby e un produs care sprijină concepţia, protejează sănătatea intimă, abordează complet şi sensibil longevitatea spermei şi sănătatea vaginului. 

Set bifazic de lubrifianti pentru fertilitate :

Pachetul dublu contine:

  • 7 x Recipient cu aplicator vaginal ce contine un  lubrifiant protector pentru spermatozoizi
  • 3 x Recipient cu aplicator vaginal ce contine un lubrifiant pentru restabilirea pH-ului vaginal
  • 5 teste de ovulatie
  • Instructiuni detaliate

Întrebări frecvente

1.        De ce este Yes Baby un produs superior?

Yes Baby este primul şi singurul lubrifiant care nu afectează fertilitatea, protejând sănătatea vaginală şi longetivitatea spermei. În plus, pachetul conţine şi teste de ovulaţie.

2.        Care e utilitatea flaconului 2?

Flaconul 2 readuce pH-ul vaginal la nivelul acid normal, sprijinând astfel mecanismele de apărare ale organismului contra candidozei şi contra altor infecţii.

3.        Contează dacă uit să folosesc flaconul 2 la finalul ovulaţiei?

Restabilirea pH-ului vaginal la nivelul acid natural este important pentru menţinerea sănătăţii vaginale. În cazul în care uitaţi, puteţi utiliza flaconul 2 oricând, cu excepţia perioadei în care încercaţi să rămâneţi însărcinată. Flaconul 2 poate fi folosit pentru hidratare, nu doar pentru un act sexual plăcut ci şi pentru reducerea pH-ului.

4.        Pot folosi flaconul 1 oricând?

Recomandăm ca flaconul 1, care nu atacă sperma, să fie folosit în timpul ovulaţiei, când probabilitatea de a rămâne însărcinată este maximă. Aceasta împiedică afectarea sănătăţii vaginale de către pH-ul ridicat.

5.        Ce cantitate trebuie aplicată?

Ambele flacoane sunt lipsite de substanţe iritante şi chimice, astfel încât puteţi folosi orice cantitate vă este necesară. Certificarea organică este o garanţie că Yes Baby este pur, natural şi sigur.

6.        Ce este osmolalitatea şi de ce e importantă?

Osmolalitatea este gradul capacităţii unui lichid de a atrage apa. Cu cât este mai mare concentraţia de zaharuri ca glicerina, cu atât mai puternică este osmolalitatea. Poate fi descrisă ca forţa de a atrage apa, astfel că un lubrifiant cu osmolalitate ridicată poate atrage suficientă apă din spermă încât să atace sever calitatea acesteia.  

7.        Ce este fluxul hormonului luteinic (HL)?

Fluxul hormonului luteinic face parte din mecanismul ce declanşează eliberarea ovulelor (ovulaţia).

8.        De ce este Yes Baby certificat organic?

      Yes Baby este parte din unica gamă de produse intime certificate organic din lume.  

      Am ales calea dificilă a certificărilor organice pentru a demonstra clienţilor noştri

      puritatea şi integritatea etică a produselor noastre.

9.        Ce este special la lubrifianţii Yes?

Produsele Yes sunt hipoalergenice, stimulează lubrifierea naturală şi nu conţin hormoni, iritanţi dermatologici, elemente sintetice sau chimice. 

 

Ingrediente:
<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">Yes Baby Pack 1&nbsp;(Sperm friendly): Aqua, Aloe vera*, Cyamopsis tetragonolobus (Guar gum)*, Ceratonia siliqua (Locust bean gum)*, Lonicera caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Sod