DELISTAT NV Ulei esential de Scortisoara (Cinnamomum Zeylanicum), 10ml - Ancient Wisdom

18.21 RON
Pune o întrebare
EO-21
Momentan Indisponibil

Cu mirosul său cald și intens, uleiul de frunze de scorțișoară este apreciat în parfumerie și în aromaterapie deopotrivă. Are o puternică acțiune antiinfecțioasă, stimulatoare și încălzitoare, este utilizat și ca afrodisiac sub formă de masaje sau ca esență în parfumuri.

Recomandări, aplicații

  • micoze, verugi, infecții cutanate
  • infecții bucale și respiratorii, igienă dentară
  • oboseală, somnolență, digestie lentă, stări de astenie și depresive
  • impotență, libidou scăzut
  • circulație sanguină deficitară, încălzirea membrelor și a musculaturii
  • igiena și întreținerea casei
  • prepararea parfumurilor, parfumarea săpunurilor

Cum se folosește uleiul de scorțișoară

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj indicativ 0,1 - 2%; fiind un ulei esențial puternic, se folosește în concentrație mică atunci când se aplică pe o suprafață mai mare de piele
  • diluat în ulei vegetal, împreună cu alte esențe, sub formă de masaj
  • o picătură pe un bețișor cu vată, aplicat pe verugi (negi), o dată sau de două ori pe zi, evitând contactul cu pielea sănătoasă
  • ca ingredient în creme, balsamuri și unguente
  • ca ingredient în pastă de dinți
  • ca aromatizant și parfumant în balsamuri de buze
  • ca esență parfumantă pentru săpunuri, sare de baie
  • ca ingredient în soluții contra insectelor; în soluții de curățare a tapițeriei și covoarelor ca anti-acarian
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide
  • difuzare aeriană prin vaporizare sau difuzare aeriană; se recomandă difuzarea pe un timp scurt și în combinație cu alte uleiuri esențiale cu aromă mai blândă (ex. portocale)
Ingrediente:
<p><span style="font-size: small; font-family: trebuchet ms, geneva;">INCI: 100% Ulei esential natural Cinnamomum Zeylanicum, obtinut prin distilare la aburi</span></p> <p><span style="font-size: small; font-family: trebuchet ms, geneva;"> </span></p> <p>

La acelasi pret!