Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

Sacosa de cumparaturi din bumbac Bright Flower, diverse culori

cca 42 x 11.5 x 39 cm, Ancient Wisdom
23.98 RON
Pune o întrebare
EcoC-05
In stoc
+

Culori disponibile: portocaliu & bleu, verde & negru, bleu & negru, portocaliu & verde. Va rugam specificati in campul de comentarii al comenzii daca preferati o anumita culoare.

Aproximativ 25.8 milioane de tone de deşeuri din plastic sunt generate de Europa în fiecare an, din care doar 30% sunt colectate pentru reciclare. Deseurile din plastic sunt flagelul oceanelor noastre: distrug fauna salbatica, polueaza plajele si ameninta securitatea alimentelor.
Un lucru simplu care sta la indemana fiecaruia din noi este sa refuzam sacosele din plastic la cumparaturi si sa le inlocuim cu o sacosa de panza - foarte durabila, incapatoare, care poate fi refolosita si care nu are un impact asupra mediului asa cum o face plasticul.

Sacosa de panza Bright Flower este realizata 100% din bumbac, este foarte groasa, are manere lungi, late si rezistente si are dimensiuni (aproximative) 42cm latime x 11.5cm burduf x 39cm inaltime. O poti folosi la cumparaturi sau chiar la plaja.

Fiecare mic gest conteaza, pentru a putea lasa copiilor nostri o planeta curata.

La acelasi pret!