Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

Masca Par Vopsit cu Ulei de Macadamia Treated Hair Cura Maxxelle 500 ml

30.00ml, Maxxelle
148.00 RON
Pune o întrebare
572
In stoc
+

Mască extrem de hrănitoare și reparatoare pentru părul tratat (colorat, incretit și îndreptat). Actioneaza penetrând profund, lăsând părul moale și strălucitor datorită conținutului ridicat de ulei de macadamia organic.


BENEFICII:

Uleiul organic Macadamia este un puternic tonic cu efecte impotriva adicalilor liberi, regenerant, ajuta la descurcarea parului, protector și restabilitor. De asemenea, este bogat în vitaminele A, E, B1 și B2. Vitamina E, în special, este un puternic keratinizator.

ACȚIUNE: mască extrem de hrănitoare și condiționată pentru părul tratat (colorat, permeabil și îndreptat). Ea își desfășoară acțiunea penetrând profund, lăsând părul moale și strălucitor datorită conținutului ridicat de ulei de macadamie organică.


CUM SĂ UTILIZAȚI: Aplicați pe părul umed (spălat și uscat cu prosop de exces de apă), masati, lăsați sa actioneze timp de 3-5 minute, pieptanati, apoi clătiți bine).

Masca Par Vopsit cu Ulei de Macadamia Cura Maxxelle 500 ml