Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

2în1 Cremă contur ochi antirid și mască CLIN D'OEIL

15.00ml, Pulpe de Vie
65.00 RON
Pune o întrebare
7521
Momentan Indisponibil
Cremă de ochi & mască bio antirid cu efect 3 în 1 100% naturală, fără parfum

Netezește, revigorează și previne apariția primelor semne ale îmbătrânirii. Ajută la combaterea ridurilor și a liniilor fine prin efectul direcționat către descongestionarea, regenerarea și tonifierea pielii din jurul ochilor, efect obținut datorită unui cocktail de fructe cu efect specific și unei serii de ingrediente active brevetate.

Mai mult, pentru o privire pătrunzătoare și luminoasă, crema de ochi bio conține pigmenți cu proprietatea de a reflecta lumina. 
  • Cu extract de kiwi bio, bogat în vitamina E și provitamine, redă vitalitatea și strălucirea proprii pielii și acționează împotriva îmbătrânirii cutanate.
  • Acționând ca un antioxidant natural, prunele bio protejează și promovează mecanismele de menținere a elasticității proprii pielii și hidratează.
  • Conținând un set de trei ingrediente active naturale brevetate: drenează excesul de apă din jurul ochilor și descongestionează pielea fină din această zonă delicată – grație extractului de alge laminaria. Netezește tegumentul datorită acțiunii complexului de 3 tipuri de ceară și contribuie cu un efect de sporire a elasticității, de lifting chiar, prin intermediul gumei de rhizobium.

Pe scurt, crema de ochi Clin d'oeil face ca cearcănele și pungile inestetice din jurul ochilor să dispară, lăsând loc unei pieli elastice și luminoase!

Mod de utilizare:
Se aplică pe conturul ochilor, în fiecare dimineață, pe pielea curată și uscată. Pentru un tratament intensiv, se recomandă folosirea în strat consistent înainte de culcare, pentru ca masca-cremă să poată acționa pe întreaga durată a nopții.
Iar pentru un tratament complet împotriva ridurilor, Clin d'oeil se poate folosi, în mod complementar, alături de crema de față de la Pulpe de Vie – The 'rides' killer.

Rezultate:
  • cearcăne atenuate - efect imediat
  • netezirea ridurilor şi liniilor fine
  • conturul ochilor hidratat şi protejat
  • conturul ochilor decongestionat, reducerea pungilor (cu ajutorul mentei şi a albăstrelelor)
  • elasticitate cutanată îmbunătăţită
  • efect iluminator
Compoziţie:
100% ingrediente naturale
17,59% ingrediente din agricultură biologică

Toate fructele şi legumele sunt bio şi provin de la micii producătorii locali din sudul Franţei.

Ca şi restul produselor Pulpe de Vie:
- este fără PEG, fără silocon, fără parabeni, fără phenoxyethanol, netestată pe animale
- poartă certificare Ecocert şi Cosmebio
 

La acelasi pret!