Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

Apă micelară demachiantă Ô MA DOUCE (ten sensibil)

400.00ml, Pulpe de Vie
59.00 RON
Pune o întrebare
Momentan Indisponibil

Ô MA DOUCE este o apă micelară demachiantă pe bază de castraveți organici care curăță și îndepărtează eficient machiajul de pe pielea sensibilă.

Este compus din ingrediente naturale ultra hidratante: glicerină emolientă, aloe vera și castravete organic – pentru o demachiere delicată perfectă.

Sensibilitatea pielii poate avea mai multe cauze: poluare, stres, factori genetici, alergii, produse cosmetice prea dure... Bariera hidrolipidică a pielii, scutul principal împotriva factorilor externi, este slăbită iar pielea poate deveni vulnerabilă. Prin urmare poate reacționa disproporționat la diverse expuneri, cum ar fi o simplă modificare a temperaturii.

Roșeață, sensibilitate, psoriazis, arsuri, piele scuamoasă (un cuvânt pretențios pentru un fenomen tare neplăcut: când pielea se cojeste fără niciun motiv!).

Bariera cutanată are de asemenea rolul de a reține apa, iar modificarea acesteia poate provoca uscarea și deshidratarea pielii. Cu toate acestea, este foarte posibil să aveți o piele mixtă și în același timp sensibilă.

Apa micelară Ô MA DOUCE a fost concepută în special pentru pielea sensibilă, dar fără a lăsa vreo peliculă grasă.

Mai ales în cazul pielii sensibile se recomandă evitarea produselor cosmetice cu compoziții sintetice sau agresive – cu alcool, sulfați, surfactanți, uleiuri esențiale sau parfumuri sintetice, care nu fac decât să agraveze simptomele pielii deja slăbite.

Ingredientele din Ô MA DOUCE

  • Castraveți organici cu proprietăți regenerante, revigorante și vindecătoare. Suprasaturat cu apă, castravetele contribuie și la protejarea pielii datorită proprietăților sale antioxidante. Foarte bine tolerat de piele, este adesea folosit pentru a calma pielea iritată sau sensibilizată.
  • Glicerină vegetală emolientă: are proprietăți hidratante care mențin o piele hidratată în mod natural.
  • Aloe vera, un adevărat star pentru pielea sensibilă. Folosită și direct pe piele pentru a vindeca arsurile, inclusiv pe cele solare, are proprietăți antiinflamatoare și calmante. Conține vitamine, oligoelemente și aminoacizi. Este un hidratant puternic (ajută la reținerea apei de către piele) care face pielea moale și suplă. Bogat în antioxidanți, acesta este, de asemenea, un ingredient excelent anti-aging!

Mod de utilizare:

Se poate folosi zi de zi ca unic produs de curățare și demachiere.


Produs folosind fructe considerate necorespunzătore dinpunct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitarea risipei.

99.70% ingrediente de origine naturală

made in France

certificat Cosmos Organic