Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

FAKE IT HEALTHY GLOW Ser facial autobronzant

30.00ml, Madara
145.00 RON
Pune o întrebare
8723
In stoc
+

Strălucirea fin pigmentată a unei vacanțe la mare obținută peste noapte? Este posibil!

Formulat special pentru față, acest autobronzant organic, 100% vegan, însuflețește tenul tern, obosit sau pal. Acesta își recapătă splendoarea și dobândește un bronz subtil și o strălucire văratică în 4-6 ore de la aplicare.

Ideal pentru pielea cu ton deschis până la mediu. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Compoziția opulentă în ingrediente prețioase pentru ten – ulei din semințe de zmeură, unt de Shea, acid hialuronic multi-molecular și vitamina E – hidratează, netezește și catifelează. Pe de altă parte, consistența lejeră asigură o aplicare facilă și o absorbție rapidă – ambele pentru reducerea șanselor unor erori sau neuniformități în aplicare.

Aspectul final este unul de bronz delicat, natural, de ten destins și radios ca de post-vacanță, indiferent de sezon.

Calea perfectă spre FAKE IT

Se recomandă aplicarea serului autobronzant seara. De ce? Pentru evitarea folosirii oricărui alt produs de îngrijire sau makeup, precum și a expunerii la razele UV imediat după folosire.

PASUL 1 – CURĂȚAREA TENULUI
Se pregătește tenul, prin curățare și exfoliere pentru îndepărtarea oricăror impurități sau urme de makeup. În cazul tenului uscat, sensibil sau matur, se poate alege din gama Madara între laptele demachiant cu iasomie, demachiantul Melting Cleansing Oil sau apa micelară. În cazul tenului normal, mixt sau acneic, se poate folosi spuma demachiantă.

PASUL 2 – EXFOLIEREA
Se îndepărtează celulele moarte pentru ca tenul să rămână fin și uniform. Nu uita de gât și decolteu. În cazul tenului uscat, sensibil sau matur, se poate alege Madara PEEL AHA Mască peeling. În cazul tenului normal, mixt sau acneic, se poate folosi aceeași mască peeling sau Peeling facial OIL-TO-MILK. Acesta din urmă trebuie însă evitat în cazul tenului acneic sau iritat. 

PASUL 3 – ECHILIBRAREA PH-ULUI
PH-ul se reechilibrează cu loțiunea tonică. În cazul tenului uscat, sensibil sau matur: Madara Toner calmant sau INFINITY MIST Esență probiotică. În cazul tenului normal, mixt sau acneic – Toner echilibrant.

PASUL 4 – HIDRATAREA TENULUI
Tenul trebuie să fie bine hidratat – acest lucru va permite serului autobronzant să acționeze perfect uniform. După primii pași și hidratare, tenul trebuie să se odihnească pentru 30 – 60 minute.
La tenul uscat, sensibil, matur: SOS HYDRA Cremă rehidratantă sau TIME MIRACLE Cremă de noapte. Ten normal, mixt, acneic: DEEP MOISTURE Fluid hidratant intensiv sau DEEP MOISTURE Cremă de noapte regenerantă.

PASUL 5 – PROTEJAREA SPRÂNCENELOR
Sprâncenele trebuie protejate prin aplicarea unei creme grase, pentru evitarea autobronzării acestei zone. Recomandare: DD / Daily Defence Cremă protectoare, o cremă bogată de mâini sau o cremă nutritivă de zi.

PASUL 6 – FAKE IT
Serul autobronzant Fake It se aplică pe întreaga față, gât și decolteu cu mișcări circulare delicate. După folosire, se spală temeinic mâinile. Sprâncenele se curăță cu un bețigaș pentru urechi pentru evitarea autobronzării acestei zone. În cazul în care există pete mai închise de pigmentare, se îndepărtează ușor din serul autobronzant cu ajutorul unui bețigaș pentru urechi.

Serul se lasă să se absoarbă pentru minimum 15 minute.

Nu aplicați niciun fel de alt produs cosmetic, evitați atingerea feței sau contactul cu apa, altfel pot apărea mici pete neuniforme. Dormiți bine! Iar în acest timp, în aproximativ 4 – 6 ore, tenul va căpăta culoare.

Pentru a intensifica aspectul bronzului, serul se poate reaplica în seara următoare, la 24 ore de la prima aplicare. În acest caz, se va renunța la exfoliere!

PASUL 7 – PĂSTREAZĂ STRĂLUCIREA
Efectul autobronzant se poate prelungi prin extra hidratarea tenului. De pildă prin aplicarea unei măști hidratante de 2 ori pe săptămână (cum ar fi Madara SOS HYDRA Mască hidratantă & iluminatoare). De asemenea nu uita de protecția solară. Serul Fake It se poate reaplica de îndată ce efectul de bronz începe să dispară. Se reia rutina de îngrijire prin urmarea pașilor de mai sus.

 

  • produs certificat Ecocert și Cosmos Natural
  • fără alergeni din nuci
  • cruelty free
  • fără gluten
  • vegan