Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

SKIN EQUAL 60 OLIVE - fond de ten soft glow SPF15

30.00ml, Madara
158.00 RON
Pune o întrebare
8569
In stoc
+

Fondul de ten care se confundă perfect cu tonul pielii.

Creat de experți în îngrijirea organică, acest fond de tenmineral diafan uniformizează perfect tenul. Ceea ce rezultă după aplicareaacestuia este un echilibru – unul caracterizat de o strălucire pudrată și de unnivel de acoperire ajustabil gradual.

Un ten neted, fără cusur, cu oluminozitate naturală, un ten cu un aspect radios fără a fi evident dacă estesau nu machiat.

 • Formula are o bază de aloe vera la care se adaugă acidhialuronic și alți agenți de hidratare identici cu cei ai pielii.
 • Conținut calmant de ceară vegetală de orez și glicolipidehrănitoare.
 • Boost conferit de vitaminele E și C, plus extracteleantioxidante de afine și rădăcină de bujor.
 • Protecție UVB/UVA cu spectru larg obținută grație oxiduluide zinc.
 • Varietate de nuanțe obținută prin amestecarea de oxizi defier.

Mod de utilizare:

Se aplică și uniformizează cu ajutorul buricelor degetelor,folosind o perie sau aplicatorul preferat. O simplă picătură de fond de ten seîntinde pe întregul ten, pentru o acoperire diafană. Dacă se dorește oacoperire mai compactă, mai mată, se folosește o cantitate mai mare de fond deten.

Ponturi:

Ideal este ca tenul să fie pregătit pentru aplicareafondului de ten prin folosirea, mai întâi, a oricărui produs de hidratare MÁDARAse consideră a fi mai potrivit caracteristicilor tenului.

Pentru un plus de luminozitate, se poate adăuga fondului deten MÁDARA Cosmic Drops Buildable Highlighter.

Nuanța de fond de ten se alege în funcție de cea a pielii șide efectul dorit.

Amestecând mai multe nuanțe se poate personaliza în modoptim nuanța fondului de ten și se poate, de asemenea, ajusta în funcție defluctuațiile de sezon ale tonului acestuia.

Atâta timp cât nu se dorește în mod explicit omogenizareadintre cele două produse, se recomandă un interval de 5 minute între aplicareafondului de ten și cea a următorului produs de machiaj.


MÁDARA ORGANIC MAKEUP – CALITATE EXCEPȚIONALĂ FĂRĂ COMPROMISURI

Produse de makeup care oferă libertate de expresie păstrândconștiința curată.

 • PERFORMANȚĂ REMARCABILĂ
 • EXPERTIZĂ ÎN SFERA ÎNGRIJIRII PIELII
 • CERTIFICARE ECOCERT/COSMOS
 • VEGAN
 • AMBALAJE RECICLABILE
 • CONCEPUT ȘI REALIZAT ÎN FACILITĂȚILE DE PRODUCȚIE MÁDARA

NUANȚELE PERSONALITĂȚII

TOATE FORMULELE SUNT 100% VEGANE, CRUELTY-FREE ȘICERTIFICATE ECOCERT/COSMOS.

Pentru MÁDARA, senzația pe piele a fost la fel de importantăcu aspectul. De aceea, makeup-ul dovedește o relație de sinergie cu tenul. Iarasta înseamnă inclusiv că formulele produselor au luat în considerare prezențaa ingrediente orientate și dedicate exclusiv confortului pielii.