Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

AMBER - ojă naturală

72.00 RON
Pune o întrebare
8759
Momentan Indisponibil

Amber este nuanța unui portocaliu fin și catifelat. Care ne duce oricând cu gândul la vară!

Ojele OZN sunt vegane, au o aplicare facilă, o uscare rapidă,o rezistență ridicată și vin într-o paletă variată de culori.

Lacurile pentru unghii OZN oferă acoperire și longevitate comparabile cu cele aleproduselor profesionale. În plus, toate produsele OZN sunt vegane și și-auasumat un real angajament în ceea ce provește reducerea toxicității, folosindexclusiv ingrediente care nu vor dăuna sănătății.

Ojele OZN poartă numele celormai bune prietene, pe cel al reperelor de stil, al femeii artist emblematice, pecel al femeii văzute pe stradă și al cărei look a constituit o sursă de inspirațiepentru echipa brand-ului. Ojele OZN au un caracter personal, similar profiluluifemeilor care le împrumută numele și celui aparținând celor care lepoartă. 

OZN foloseștenumai ingrediente non-toxice de înaltă calitate. Lista sa de ingrediente este 7FREE – nu conține formaldehidă, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuriminerale, siliconi, acetonă și toluen.

Toate produsele sunt MADE IN GERMANY, fapt care implică inclusivproveniența germană a tuturor ingredientelor folosite.

Atributele-cheie ale lacurilor pentru unghii OZN:

  • vegan & cruelty free
  • rezistență excelentă
  • acoperire perfectă
  • finish plin de strălucire
  • uscare rapidă

APLICARE:

Înainte de aplicarea ojei, mâinile se spală doar cu apă șisăpun. Folosirea dezinfectanților sau a altor soluții de curățare pot afectacalitatea aplicării ojei. De asemenea se evită folosirea cremei de mâini sau aoricărui alt produs cosmetic.

Se aplică primul strat – se începe de la mijlocul unghiei șise continuă în părțile laterale. După aproximativ 2 minute se aplică și aldoilea strat. Se păstrează o foarte mică distanță față de cuticule, deoarece înaceasta zonă a unghiei oja poate sări ulterior.

Nu suflați peste unghiile proaspăt ojate! Procesul de uscareva fi întârziat, nu faceți decât să adăugați umezeală pe suprafața unghiilor.

Pont: oja se usucă mai repede pe mâinile calde.

Oja se usucă după 5 – 8 minute, iar după 15 minute capătărezistență la șoc. Pentru prelungirea rezistenței ojei pe unghii, se recomandă folosirea unei basecoat și a unui top coat.

VEGAN
Societatea se află într-o stare de evoluție către o abordare mai sustenabilă șimai sănătoasă în ceea ce privește produsele de consum. Oamenii sunt mai conștiențide ceea ce mănâncă și de sursa produselor pe care le folosesc. Concomitent,industria cosmeticelor devine din ce în ce mai atentă la și mai critică în relațiecu ingredientele și procesul de producție. OZN își asumă angajamentul uneilinii de lacuri pentru unghii vegane, excluzând toate produsele de origineanimală (inclusiv pigmenți sau orice alt tip de substanțe derivate).

FĂRĂ INGREDIENTE NOCIVE

Este crucial ca produsele OZN să nu aibă vreun efect negativasupra sănătății consumatorului. Formulele sale sunt concepute fără vreuningredient identificat drept toxic. Sunt folosiți solvenți și compușialternativi, care sunt biodegradabili și nu afectează sănătatea sau mediulînconjurător. Un exemplu este cel al acetatului de butil, solvent derivat dinacidul acetic.

În mod evident, însă, compoziția unei oje nu poate fiformată numai și numai din ingrediente organice sau fie și numai naturale. Totuși,OZN nu folosește formaldehidă (cancerigenă), toluen (atacă pielea și poate ducela inflamație), DBP-dibutil ftalat, siliconi, uleiuri minerale, acetonă, ftalați(un emulsifiant chimic), camfor (care poate avea un impact asupra sistemuluinervos și rinichilor și poate provoca greață și dificultăți respiratorii) șicolofoniu (care poate provoca dermatită de contact).

OZN constituie o alternativă vegană și prietenoasă cu mediulla ojele convenționale. Deși lipsite de o sumă de ingrediente (dăunătoare)tipice pentru formulele comerciale, produsele OZN nu aduc și un compromis dinpunctul de vedere al intensității culorii sau aspectului final.

Delimitându-se față de aditivii toxici, formulele benigne OZNpot lua expresia oricăreia dintre culorile curcubeului.

MADE IN GERMANY & CRUELTY FREE, fărătestare pe animale!

Notă:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazulcontactului cu ochii, clătiți bine cu multă apă și apelați la medic saufarmacist. A nu se folosi în cazul pielii inflamate sau care prezintă răni. Încazul reacțiilor alergice intervenite în urma contactului cu pielea, apelați lasfatul medicului sau farmacistului.


La acelasi pret!