Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

Periuță de dinți naturală medium-soft - GRI

0.00kg, Biobrush
16.00 RON
Pune o întrebare
Biobrush Periuță de dinți organică medium-soft - GRI
Momentan Indisponibil
Biobrush realizează periuțele de dinți din așchii și talaș de lemn!

Înainte ca ciclul de producție convențional să le considere inutile și să le sortească incinerării, Biobrush preia așchiile nefolosibile de lemn și le transformă în periuțe de dinți – totul, cu prețul unei amprente de carbon neglijabile.

În plus, ambalajul din bioplastic și celuloză și perii din nylon pe bază de ulei de ricin au un conținut 0 de substanțe plastifiante nocive. Iar design-ul periuței este unul minimalist, o plăcere pentru orice baie!

Capacitatea de curățare a periuțelor Biobrush
 
Pentru a concepe design-ul periuțelor sale, Biobrush a coroborat recomandările a medici stomatologi, producători și institute de cercetare.

Principala întrebare pusă de producătorul berlinez a fost: Ce înseamnă design de vârf și care sunt inovațiile folositoare din domeniu?
Răspunsul a fost: Nu este necesară reinventarea periuței de dinți.

Așadar, ce este, totuși, important la periuțele de dinți?

Forma rotunjită a terminației perilor
  • Perii rotunjiți reușesc să pătrundă în spațiile interdentare. Foarte important: a nu se omite folosirea aței dentare!
Peri cu o duritate redusă spre medie
  • O acțiune de curățare superioară datorată folosirii perilor duri nu justifică traumele suferite de către gingii, sunt de părere experții. De aceea, aceștia recomandă perii cu o duritate medie.
Capul de dimensiune mică spre medie
  • În felul acesta se optimizează dimensiunea periuței în raport cu eficiența curățării și celor mai mici dintre dinți.
Perii grupați în mănunchiuri
  • Densitatea ridicată a mănunchiurilor favorizează rezultatele de curățare performante. Distanța dintre peri este, de asemenea, importantă, pentru că determină uscarea rapidă a perilor, prevenind formarea bacteriilor.
Unghiul la care este înclinat capul periuței
  • Acesta permite atingerea și perierea molarilor.
Periuța Biobrush este construită în jurul acestor principii simple, dar eficiente. Potrivit experților, "tot restul este marketing".

Sănătate
  • Periuțele folosesc emolienți naturali (acid citric) certificați ca fiind fără BPA.
  • Pentru producerea bioplasticului nu sunt folosite substanțe emoliente.
  • În pigmenții atent selecționați pentru colorarea periuțelor nu există metale grele.
  • Pentru peri se folosește nylon din ulei de ricin natural. Conform opiniei exprimate de către medici stomatologi independenți, nylon-ul este cea mai potrivită și igienică variantă de material folosibil pentru perii periuțelor de dinți.
  • Periuțele sunt 94% biodegradabile.

Filozofia Biobrush

Conceptul inițial al gamei de periuțe colorate a fost acela al unei abordări holistice și sustenabile a produselor de îngrijire dentară cu un impact redus asupra mediului. S-a analizat cu meticulozitate fiecare detaliu care compune o periuță de dinți performantă: tipul și cantitatea de cerneală folosită pe ambalajul compostabil, pigmenții care colorează periuțele dar și caracteristici care țin de forma acestora.

Biobrush, un start-up berlinez, muncește neîncetat la perfecționarea și implementarea acestui concept începând de la fondare, în 2015. Rezultatul acestui efort susținut este o periuță care satisface toate exigențele îngrijirii stomatologice ireproșabile. Iar forma sa esențializată și cromatica vibrantă o fac să se remarce în orice baie.

La acelasi pret!