Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

BABY DERMA loţiune de corp cu nalbă albă (piele hipersensibilă)

200.00ml, Weleda
110.00 RON
Pune o întrebare
NE096829
Momentan Indisponibil

Îngrijire delicată pentru pielea uscată și sensibilă a bebelușului.

Din bunătatea naturii. Loțiunea perfectă pentru bebelușii cu piele hipersensibilă sau afectată de neurodermatită – liniștește, calmează și protejează.

Weleda a cerut îndrumarea moașelor în realizarea loțiunii hidratante perfecte, iar ele au ajutat în alegerea celei mai delicate formule produse de Weleda vreodată. Extractul de nalbă albă organică învăluiește bebelușul într-o mantie protectoare răcoritoare, cel de panseluță calmează iritațiile și uleiurile de nucă de cocos organică și de susan hrănesc pielea.

Loțiunea de corp fără parfum reduce mâncărimea, iar pielea se simte răcorită în mod plăcut. Grație ingredientelor naturale atent selecționate, loțiunea cu nalbă albă are un parfum plăcut, delicat, fără uleiuri esențiale. Pentru pielea delicată care are nevoie de răsfăț – în special în familiile unde există un istoric al alergiilor și al sensibilității pielii.

Beneficii:

Hrănește, liniștește și reduce iritațiile pielii hipersensibile, uscate sau afectate de neurodermatită. Reduce mâncărimea, răcorește, calmează și hidratează intensiv.

Produse certificate de îngrijire organică, fără conservanți, parfumuri și coloranți sintetici sau materii prime provenite din uleiuri minerale. Produs testat dermatologic, prietenos cu pielea hipersensibilă.

Recomandată și pentru pielea sensibilă a adulților.

Mod de utilizare:
Se aplică zilnic pe pielea curată.


Produsele din gama cu nalbă albă au fost testate de către institute independente, certificate și sub supraveghere medicală pentru toleranța lor pe piele și pentru eficacitate. Ele au fost testate la sugari, copii și adulții cu piele sensibilă, atopică sau cu neurodermatită. Toate produsele au demonstrat toleranță foarte bună pe piele și s-au dovedit a fi adecvate pentru persoanele cu pielea hipersensibililă sau cu neurodermatită.
 
Produsele au fost testate în conformitate cu următoarele criterii:

  • Toleranță a pielii
  • Test de eficacitate: hidratarea pielii și protecția împotriva pierderii de umiditate
  • Test de eficacitate: protecție împotriva iritațiilor pielii
  • Eficacitate în eliminarea mâncărimilor
  • Chestionar științific: performanța produsului

Weleda. În armonie cu omul și natura.