Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

Roll-on 50 ml, BIOBAZA
20.41 RON
Pune o întrebare
BZ40756
In stoc
+

Aroma naturala de ceai verde improspateaza pielea, in timp ce formula bazata pe bicarbonat de sodiu, salvie si extract de maslin protejeaza de mirosurile neplacute.
Deodorantul pentru femei BIOBAZA nu contine aluminiu sau arome sintetice si ofera o senzatie de prospetime pe durata intregii zile datorita bicarbonatului de sodiu din compozitie, care neutralizeaza cu succes mirosul de transpiratie.
Ingrediente cheie: bicarbonat de sodiu, extract de salvie si maslin, extract de ceai verde.
Utilizare: aplicati la subrat, pe pielea curata si uscata. In caz de hipersensibilitate, intrerupeti utilizarea.
NU contine aluminiu, parabeni, coloranti si parfumanti sintetici.

Biobaza este o linie de produse cosmetice naturale de calitate farmaceutica, dezvoltata cu mare atentie de experti din industria pharma. Produsele Biobaza sunt adaptate pentru pielea sensibila, deoarece nu contin conservanti, substante iritante, parfumuri artificiale sau coloranti.
In procesul de productie, un accent deosebit se pune pe calitatea farmaceutica a produselor si pe proportia ridicata a ingredientelor naturale. Pe fiecare produs este marcat procentul exact al ingredientelor naturale din reteta, iar acesta este intodeauna de minim 95%.
Produsele Biobaza nu sunt testate pe animale si nu folosesc materii prime testate pe animale.

Ingrediente:
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small; font-family: trebuchet ms, geneva;"><span><span><span><span><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![en

La acelasi pret!