Politica de protecție a datelor

Piese si Accesorii Moto-PAM SRL (denumită în continuare „PAM” sau „Noi” sau „nouă”) apreciază vizita dumneavoastră pe paginile noastre de internet și pe aplicațiile mobile (denumite împreună și „Oferte online”) și interesul față de compania și produsele noastre.

  1. PAM vă respectă intimitatea

Protecția vieții private pe parcursul prelucrării datelor cu caracter personal, precum și securitatea tuturor datelor de afaceri reprezintă o preocupare importantă pentru noi, aspect pe care îl avem în vedere în toate procesele noastre de afaceri. Păstrăm confidențialitatea datelor cu caracter personal colectate în timpul vizitei dumneavoastră pe Ofertele online și le procesăm doar în conformitate cu reglementările legale.

Protecția datelor și securitatea informațiilor sunt incluse în politica noastră corporativă.

 

  1. Autoritate responsabilă şi contact

Responsabil pentru procesarea datelor dumneavoastră este:

Piese si Accesorii Moto -PAM SRL

Strada Bradisului, nr. 2A, sector 6

Cod Poştal 062239- Bucureşti

Cod Unic de Identificare 16192263

E-mail: contact@pam.ro

Telefon: (+4)0756218558

Pentru exercitarea drepturilor, pentru raportarea incidentelor și pentru sugestii și plângeri referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și pentru retragerea acordului, vă recomandăm să ne contactați prin email sau telefon, la datele de contact prezentate anterior.

 

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

3.1. Categorii de date prelucrate

Sunt prelucrate următoarele categorii de date:

    Date de comunicare (de exemplu, nume, telefon, e-mail, adresă, adresă IP)

3.2. Principii de procesare

Datele cu caracter personal reprezintă toate informațiile referitoare la o persoană identificată sau identificabilă, de exemplu, nume, adrese, numere de telefon, adrese de e-mail care reprezintă o expresie a identității unei persoane.

Prelucrăm date cu caracter personal doar atunci când există o bază legală pentru aceasta sau v-ați dat acordul pentru aceasta, de exemplu, în scopul înregistrării.

3.3. Obiectivele prelucrării datelor și bazele legale

Furnizorii de servicii contractaţi şi noi prelucrăm datele cu caracter personal în următoarele scopuri:

3.3.1. Furnizarea acestor Oferte online

    Bază legală: Interes justificat din partea noastră pentru marketing direct, în măsura în care acest lucru are loc în conformitate cu legislația privind protecția datelor și legea concurenței.

3.3.2. Pentru a răspunde solicitărilor utilizatorilor, sub forma unui formular de contact

    Bază legală: Interes justificat din partea noastră pentru marketing direct şi pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre, în măsura în care acest lucru are loc în conformitate cu legislația privind protecția datelor și legea concurenței.

3.3.3. Determinarea perturbărilor/deranjamentelor și din motive de securitate

    Bază legală: îndeplinirea obligațiilor legale în vederea asigurării securității datelor și interesul justificat față de soluționarea perturbărilor/deranjamentelor și securitatea ofertelor noastre.

3.3.4. Autopromovarea și promovarea de către ceilalți, precum și cercetare de piață și realizarea analizei în domeniul de aplicare permis legal sau pe baza acordului obținut

    Bază legală: acord / interes justificat din partea noastră pentru marketing direct, în măsura în care acest lucru are loc în conformitate cu legislația privind protecția datelor și legea concurenței.

3.3.5. Asigurarea și revendicarea drepturilor noastre

    Bază legală: interes justificat din partea noastră față de asigurarea și revendicarea drepturilor noastre.

3.4. Fișiere jurnal

De fiecare dată când utilizați internetul, browser-ul dumneavoastră transmite anumite informații care sunt stocate în așa-numitele fișiere jurnal.

Salvăm fișierele jurnal pentru a determina perturbările și din motive de securitate (de exemplu, pentru a clarifica tentativele de atac), doar pe o perioadă scurtă și apoi le ștergem. Dacă este necesară o retenţie a fișierelor jurnal pentru a servi drept dovezi, atunci excluse de la regula ștergerii până la soluționarea completă a incidentului respectiv și pot fi transmise, în funcție de fiecare caz, autorităților de investigații.

În fișierele jurnal sunt salvate în special următoarele informații:

  • Adresa IP (adresă protocol internet) a terminalului final de pe care se accesează Oferta online;
  • Adresa de internet a site-ului web de pe care a fost accesată Oferta online (așa-numitul URL de origine sau de direcționare);
  • Denumirea furnizorului serviciului utilizat pentru accesarea Ofertei online;
  • Denumirea fișierelor sau informațiilor accesate;
  • Data și ora, precum și durata de recuperare;
  • Cantitatea de date transferate;
  • Sistem de operare și informații despre browserul de internet utilizat, inclusiv add-on-uri instalate (de exemplu, Flash Player);
  • Cod stare http (de exemplu, „Solicitarea a reușit” sau „Fișierul nu a fost găsit”).

3.5. Transferul de date

3.5.1. Transferul de date către alți controlori

Datele cu caracter personal sunt transmise către alți controlori în principal doar când este necesar pentru executarea unui contract, în cazul în care noi avem un interes legitim față de transfer sau dacă v-ați dat acordul. Detalii despre bazele legale pot fi găsite în secțiunea Obiectivele procesării și bazele legale (a se vedea punctul 3.3). In prezenta notificare privind protecția datelor este explicat dacă datele sunt transferate în baza unui interes justificat.

În plus, datele pot fi transferate către alți controlori când suntem obligați să facem acest lucru conform reglementărilor legale sau ordinelor administrative sau juridice aplicabile.

3.5.2. Furnizorii de servicii (generale)

Am angajat furnizori externi de servicii pentru sarcini precum servicii de marketing, programare, găzduire de date și linii de asistență. Am ales cu grijă acești furnizori de servicii și îi evaluăm periodic, în special în ceea ce privește gestionarea și protecția eficientă a datelor salvate de aceştia. Toți furnizorii de servicii sunt obligați să asigure confidențialitatea și să respecte prevederile legale.

3.5.3. Transferul către recipienţi din afara EEA

Nu transmitem date cu caracter personal către recipienţi cu sediul în afara EEA, în aşa-numitele ţări non-membre.

3.6. Durata stocării, perioade de retenție

În principal, vă stocăm datele atât cât este necesar pentru a furniza Oferta noastră online și serviciile asociate sau când avem un interes justificat în stocarea ulterioară a acestora (de exemplu, este posibil să avem în continuare un interes justificat în marketingul prin poștă la executarea unui contract). În toate celelalte cazuri vă ștergem datele cu caracter personal, cu excepția celor pe care trebuie să le stocăm pentru îndeplinirea obligațiilor legale (de exemplu, suntem obligați să punem la dispoziție documente precum contracte și facturi pe o anumită perioadă de timp, ca urmare a perioadelor de retenție conform codului fiscal și comercial).

 

  1. Utilizarea cookie-urilor

4.1. Date generale

Cookie-urile sunt fișiere text mici salvate pe computerul dumneavoastră atunci când vizitați o Ofertă online. Dacă accesați această Ofertă online altă dată, browser-ul dumneavoastră transmite conținutul cookie-urilor către ofertantul respectiv și permite astfel reidentificarea terminalului. Citirea cookie-urilor ne permite să ne configurăm în mod optim Ofertele online pentru dumneavoastră și vă facilitează utilizarea acestora.

4.2. Dezactivarea și ștergerea cookie-urilor

Site-urile noastre web folosesc cookie-uri obligatorii (vezi punctul 4.3.1). Nu este necesar consimțământul dumneavoastră pentru utilizarea cookie-urilor obligatorii. Baza legală este interesul legitim predominant din partea noastră faţă de utilizarea cookie-urilor obligatorii pentru a furniza oferta noastră online. Puteți dezactiva în general toate cookie-urile prin intermediul browser-ului dvs. în orice moment. Acest lucru poate însemna totuși că anumite zone ale site-ului pot fi restricționate în funcționalitatea lor.

Atunci când vizitați site-urile noastre pentru prima dată, veți fi informat într-o fereastră pop-up referitor la utilizarea cookie-urilor de confort (a se vedea punctul 4.3.2) care sunt setate pe site-ul nostru.

Utilizând browserul dvs. puteți șterge sau refuza toate cookie-urile în orice moment, sau accepta numai anumite tipuri de cookie-uri. Puteți găsi informațiile relevante în funcțiile de ajutor ale browserului dvs. Totuși, acest lucru poate duce și la faptul că nu veți mai putea accesa anumite funcții.

În plus, este posibil să gestionați și să dezactivați utilizarea cookie-urilor terțe prin intermediul următorului site web:

Furthermore, it is possible to manage and deactivate the use of third party cookies via the following website:

http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices.

Acest site web nu este operat de noi, ceea ce înseamnă că nu suntem responsabili şi nici nu avem nicio influență asupra conținutului sau disponibilității acestuia.

 

  1. Google

5.1 · Google Maps

Aceasta pagină poate folosi serviciul Google Maps via un API. Furnizorul este Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Pentru utilizarea funcțiilor Google Maps, este necesar să stocați adresa IP. Aceste informații sunt de obicei transmise către un server Google LLC din SUA și salvate acolo. Furnizorul acestei pagini nu are nicio influență asupra acestei transmiteri de date.

Utilizarea Hărților Google este în interesul unei prezentări atrăgătoare a Ofertelor noastre online și al listării ușoare a locurilor pe care le-am înscris pe site. Aceasta reprezintă un interes legitim predominant din partea noastră în sensul articolului 6 secțiunea 1 lit. f GDPR.

Consultați politica de confidențialitate Google pentru mai multe informații despre manipularea datelor utilizatorilor: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

5.2 · Google reCAPTCHA

În anumite cazuri, putem folosi serviciul reCAPTCHA al companiei Google LLC pentru a asigura o securitate adecvată a datelor pentru utilizarea formularelor de contact. Acest lucru servește în primul rând pentru diferențierea faptului dacă intrarea a fost făcută de o persoană fizică sau în mod fraudulos prin prelucrare automată. Aceasta reprezintă un interes legitim predominant din partea noastră în sensul articolului 6 secțiunea 1 lit. f GDPR. Serviciul include trimiterea adresei IP și, dacă este necesar, alte date solicitate de Google pentru serviciul reCAPTCHA către Google. În acest scop, se aplică regulile de abatere a protecției datelor de la Google LLC.

Mai multe informaţii despre politica de confidenţialitate a LLC sunt disponibile la: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

5.3 · Fonturi web Google

Acest site folosește așa-numitele fonturi web ale furnizorului Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA pentru afișarea uniformă a fonturilor. Când accesați o pagină, browserul dvs. încarcă fonturile web necesare în memoria cache a browserului pentru a afișa corect textele și fonturile.

În acest scop, browserul pe care îl utilizați trebuie să se conecteze la serverele Google. Acest lucru informează Google că site-ul nostru a fost accesat prin adresa dvs. IP. Utilizarea fonturilor web Google este în interesul unei prezentări uniforme și atrăgătoare a ofertelor noastre online. Aceasta reprezintă un interes legitim predominant din partea noastră în sensul articolului 6 secțiunea 1 lit. f GDPR.

Computerul dvs. va utiliza un font standard dacă browserul dvs. nu acceptă fonturi web.

Pentru mai multe informații despre fonturile web Google, vă rugăm să accesaţi https://developers.google.com/fonts/faq şi politica de confidenţialitate Google: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

 

  1. Rețeaua de difuzare de conținut a companiei Akamai

Pentru a optimiza timpul de încărcare al acestui site, putem folosi așa-numita "rețea de livrare a conținutului" (CDN), oferită de Akamai Technologies, Inc., 150 Broadway, Cambridge, MA 02142, SUA.

Aceasta reprezintă un interes legitim predominant în sensul articolului 6 secțiunea 1 lit. f GDPR. Akamai Technologies, Inc. este certificată în baza acordului Shield Privacy, oferind o garanție pentru respectarea legislației europene privind protecția datelor.

În acest scop, se aplică reglementările de abatere privind protecția datelor de la Akamai Technologies, Inc.

Informații suplimentare despre politica de confidențialitate a tehnologiilor Akamai. Inc. sunt disponibile aici: https://www.akamai.com/de/de/privacy-policies/.

 

  1. Plugin-uri sociale

În Oferta noastră online folosim așa-numitele plugin-uri sociale ale diferitelor rețele sociale; acestea vor fi descrise individual în această secțiune.

La aplicarea pluginurilor, browserul dvs. de internet va stabili o conexiune directă cu serverele respectivei rețele sociale. Prin urmare, furnizorul relevant obține informația că browserul dvs. de Internet a solicitat pagina corespunzătoare Ofertei noastre online, chiar dacă nu aveți un cont de utilizator la furnizor sau nu sunteți în prezent conectat la furnizor. Fișierele de jurnal(inclusiv adresa IP) sunt transmise direct din browser-ul dvs. de Internet către un server al furnizorului respectiv unde sunt stocate, dacă este necesar. Sediul furnizorului sau serverul acestuia ar putea fi localizat în afara UE sau SEE (de exemplu, în SUA).

Plugin-urile reprezintă extensii independente ale furnizorilor de rețele sociale. Prin urmare, nu avem nici o influență asupra amplorii datelor colectate și stocate de furnizorii de rețele sociale prin intermediul pluginurilor.

Scopul și amploarea colectării, prelucrarea ulterioară a datelor de către rețeaua socială, precum și drepturile asociate și opțiunile de setare pentru protecția sferei dvs. private pot fi luate din notele de protecție a datelor din rețeaua socială respectivă.

Nu trebuie să utilizați pluginurile respective dacă nu doriți ca furnizorii de rețele sociale să obțină date referitoare la această ofertă online sau să continue să utilizeze aceste date.

7.1. Pluginuri sociale cu soluţie cu două clicuri

Cu o așa-numită soluție cu două clicuri, vă protejăm de vizitele pe site-urile noastre înregistrate și evaluate de furnizorii de rețele sociale ca standard. Când accesați o pagină a ofertei noastre de internet, care conține astfel de pluginuri, acestea sunt inițial dezactivate. Pluginurile nu sunt activate decât după ce faceți clic pe butonul furnizat.

7.2. Plugin-urile sociale ale Facebook

Facebook este operată la www.facebook.com de către Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA și la www.facebook.de de către Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Irlanda („Facebook”). Puteți găsi o prezentare generală a plugin-urilor Facebook și aspectul lor aici: http://developers.facebook.com/plugins; găsiți informații despre protecția datelor la Facebook aici: http://www.facebook.com/policy.php.

7.3. Plugin-urile sociale ale Twitter

Twitter este operată de Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA („Twitter”). Puteți găsi o prezentare generală a pluginurilor Twitter și aspectul lor aici: https://twitter.com/about/resources/buttons; găsiți informații despre protecția datelor la Twitter aici: https://twitter.com/privacy.

7.4. Plugin-urile sociale ale LinkedIn

LinkedIn este operată de LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA („LinkedIn“). Puteți găsi o prezentare generală a plugin-urilor LinkedIn și aspectul lor aici: https://developer.linkedin.com/plugins; găsiți informații despre protecția datelor la LinkedIn aici: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

 

  1. YouTube

Această Ofertă online poate utiliza platforma video YouTube, care este furnizată de YouTube, LLC, 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066, SUA ("YouTube"). YouTube este o platformă care permite redarea fișierelor audio și video.

Dacă accesați o pagină corespunzătoare din Oferta noastră, playerul încorporat YouTube va stabili o conexiune cu YouTube, astfel încât fișierul video sau audio să poată fi transmis și redat. În acest proces, datele sunt, de asemenea, transmise către YouTube în calitate de organism responsabil. Nu suntem responsabili pentru procesarea acestor date de către YouTube.

Informații suplimentare privind amploarea și scopul datelor colectate, despre prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor dvs. de către YouTube, despre drepturile dvs. și despre opțiunile de protecție a datelor pe care le puteţi selecta, pot fi găsite în politica de confidențialitate a YouTube.

 

  1. Link-uri externe

Oferta noastră online poate conţine link-uri catre site-urile terţilor - către furnizori care nu sunt asociați cu noi. După ce faceți clic pe link, nu mai avem nicio influență asupra colectării, prelucrării și utilizării oricăror date cu caracter personal care sunt transferate unor terțe părți prin accesarea link-ului (de exemplu, adresa IP sau adresa URL a site-ului unde se află link-ul), deoarece controlul nostru asupra comportamentului terţilor este astfel anulat în mod firesc. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru prelucrarea unor astfel de date cu caracter personal de către terți.

 

  1. Securitate

Angajații noștri și companiile care furnizează servicii în numele nostru au obligația asigurării confidențialității și respectării legislației aplicabile privind protecția datelor.

Luăm toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru asigurarea unui nivel de securitate adecvat și protejarea datelor dumneavoastră administrate de noi, în special împotriva riscurilor de distrugere, manipulare, pierdere, modificare ilegală sau neintenționată sau divulgare sau acces neautorizat/ă.

 

  1. Drepturile dumneavoastră

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră, vă rugăm să folosiți detaliile furnizate în secțiunea "Autoritate responsabilă și contact" (a se vedea punctul 2). În acest caz, asigurați-că că există posibilitatea identificării clare a persoanei.

11.1. Dreptul la informare și dezvăluire:

    Aveți dreptul de a obține informații de la noi cu privire la prelucrarea datelor dvs. În acest scop, puteți aplica dreptul la informație în legătură cu datele cu caracter personal pe care le procesăm de la dvs.

11.2. Dreptul la corectare și ștergere:

    Puteți solicita rectificarea datelor incorecte și - în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prealabile - completarea sau ștergerea datelor dvs.

    Acest lucru nu se aplică datelor care sunt necesare pentru facturare și contabilitate sau care sunt supuse perioadei legale de retenție. Dacă accesul la astfel de date nu este necesar, prelucrarea acestora este restricționată (vezi mai jos).

11.3. Restricționarea prelucrării:

    Aveți dreptul de a solicita – cu condiția să fie îndeplinite cerințele legale – restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră.

11.4. Portabilitatea datelor:

    Aveți dreptul de a primi datele pe care ni le-ați furnizat într-un format comun, structurat, ce poate fi citit de un software – dacă este posibil din punct de vedere tehnic – pentru solicitarea transferului datelor respective către un terț.

    Aveți dreptul de refuza în orice moment prelucrarea datelor de către noi. Nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, decât dacă dovedim respectarea cerințelor legale de a furniza motive demonstrabile pentru continuarea prelucrării, dincolo de interesele, drepturile și libertățile dumneavoastră sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea acțiunilor în justiție.

11.5. Dreptul la obiecţie

11.5.1. Dreptul la obiecţie în legătură cu o cauză

În măsura în care preluăm prelucrarea datelor în baza unui interes predominant justificat, așa cum este reprezentat în această politică de protecție a datelor, aveți dreptul să înaintați oricând contestaţii la această procesare din motive care rezultă din situația dvs. specială.

Vom întrerupe apoi prelucrarea datelor dvs., cu excepția cazului în care putem dovedi, în conformitate cu regulamentele statutare, motive imperative ce beneficiază de protecție pentru procesarea ulterioară, care depășesc interesele, drepturile și libertățile dvs. sau dacă prelucrarea ulterioară servește afirmării, exercitării sau apărării revendicărilor legale.

11.5.2. Obiecții împotriva prelucrării datelor în scopuri de marketing direct

 În plus, puteți refuza în orice moment prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, din motive organizaționale, este posibil să existe o suprapunere între refuzul dumneavoastră și utilizarea datelor respective în vederea desfășurării campaniei aflate deja în curs.

11.6. Retragerea acordului:

 Dacă v-ați dat acordul pentru prelucrarea datelor, aveți dreptul de a vă retrage acordul, cu efect imediat. Acest lucru se aplică și în cazul revocării acordului dat înainte de validarea GDPR, deci înainte de 25 mai 2018. Legalitatea prelucrării datelor înainte de revocarea acordului rămâne nemodificată.

11.7. Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere

Aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere a protecției datelor. Puteți apela la autoritatea de supraveghere cu competență la domiciliul dumneavoastră sau la autoritatea de supraveghere responsabilă în cazul nostru.

Aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. Puteți apela la autoritatea de supraveghere cu competență la domiciliul dumneavoastră sau în țara dumneavoastră sau la autoritatea de supraveghere responsabilă în cazul nostru. Vezi mai jos:

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul. G-ral. Gheorghe Magheru 28-30

Sector 1, cod poştal 010336

Bucureşti, România

 

Contact:

+40.318.059.211

+40.318.059.212

anspdcp@dataprotection.ro

http://dataprotection.ro

 

  1. Copii

Această Ofertă online nu vizează copiii sub 16 ani.

 

  1. Schimbarea politicii de protecție a datelor

Ne rezervăm dreptul de modificare a măsurilor noastre de securitate și protecția datelor. Aceasta versiune reprezinta versiunea valabilă în prezent a politicii noastre de protecție a datelor.

Data ultimei revizuiri: iunie 2018