Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

Plata si livrare

Expeditie

Costul si durata transportului sunt estimate si in pagina de finalizare a comenzii. De obicei livrarea se face prin BooKurier, datorita preturilor competitive de transport, dar colaboram si cu alte companii de curierat. Costul livrarii depinde de valoarea cumparaturilor dvs. Pentru o valoare ce depaseste 250 RON, transportul este gratuit. Daca valoarea comenzii dvs.este mai mica, se aplica taxe de transport dupa cum urmeaza:
  • pentru livrare in Bucuresti se percepe o taxa de transport de 12.5 RON cu TVA.
  • pentru livrare in afara Bucurestiului intr-o localitate din aria de acoperire a BooKurier se percepe o taxa de transport de 18.5 RON cu TVA.
  • pentru livrare in afara Bucurestiului intr-o localitate in afara ariei de acoperire a BooKurier, taxa de transport se va comunica separat dupa obtinerea unei cotatii de la companiile de transport cu care colaboram. Va comunicam oferta de pret cea mai avantajoasa si livram comanda dupa confirmarea telefonica cu dvs.
Timpul de livrare este in general de 24-48 ore de la confirmarea comenzii. In cazuri speciale, ca de exemplu cazul in care localitatea dvs. nu se afla in aria deservita de firmele de curierat, transportul poate dura si 72 de ore sau mai mult.
Livram in orice localitate care se afla in lista de localitati in care BooCurier poate livra. In mare, toate orasele resedinta de judet sunt eligibile pentru livrarea cu BooCurier. Daca localitatea dvs.nu se afla totusi pe aceasta lista, va vom informa cat se poate de repede. S-ar putea ca livarea sa se poata face cu plata unei taxe suplimentare.
Daca comandati in valoare mai mare de


250 RON,

va livram comanda in orice oras resedinta de judet

GRATUIT

Livrarea poate fi realizata

Prin curier direct la adresa dvs.
Prin Posta Romana, atunci cand localitatea dvs. nu se afla in aria de activitate a BooCurier.

Plata

Plata ramburs la curier.
Plata cu card  Visa sau Master Visa daca plasati o comanda in magazinul nostru (in curs de implementare).
Plata cu OP. Tipariti comanda si platiti in orice banca. Ne trimiteti apoi documentul de plata scanat la adresa de email  contact@intimoda.ro.

80.00 RON
72.00 RON
72.00 RON
72.00 RON