Livrare gratuita

Pentru comenzi cu valoare mai mare sau egala cu 250 RON.

Incepand de astazi 01.11.2018, va oferim posibilitatatea de a comanda produsele pe www.intimoda.ro si de a le avea acasa la dvs. folosind serviciile BooKourier.

Astfel, pretul de livrare al coletului dvs. este 12.90 RON pentru livrarea in Bucuresti si de 18.50 RON pentru livrarea in tara. Timpul de livrare este in general de 24 - 48 de ore dar poate fi extins pana la 72 de ore, in functie de locatie. National, BooKourier livreaza inclusiv in localitatile aflate la periferie de judet sau in zone indepartate. Noile optiuni de livrare sunt deja active in pagina de finalizare a comenzilor. Daca nu sunteti siguri ca sunteti in aria de acoperire a BooKourier va rugam sa ne contactati si vom verifica impreuna. Speram ca prin implementarea acestei noi modalitati de livrare sa ajungem mai aproape de dvs.

Conditiile generale de livrare raman in continuare valide si se modifica conform celor de mai sus, in functie de optiunea selectata de dvs.

 

 IMPORTANT: in perioadele in care se desfasoara promotii, optiunea de livrare gratuita in functie de valoarea cumparaturilor poate fi dezactivata datorita adaosurilor mici cu care lucram. In acest caz costul transportului se va achita separat de catre client catre firma de curierat, conform optiunii de livrare aleasa.