Pulpe de Vie Set 5 măști bio AU BAL MASQUÉ 95 lei

PRODUS NATURAL!
95,00 RON
(TVA inclus)
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Pulpe de Vie Set 5 măști bio AU BAL MASQUÉ 95 lei" este 1.

  • Pinterest
Un cadou inspirat și simpatic!

Conținutul poate fi folosit pentru bucuria exclusivă a celei care l-a cumpăratsau poate deveni pretextul unei beauty girls’ night in.

Cele 5 măști impregnate pețesătură din bumbac organic răspund tuturor nevoilor posibile, oferind: detoxifiere, hidratare,iluminare, matifiere și protecție!

Iar, în mod specific, măștile pe suport din bumbac sunt imposibil de ignorat – cuo reputație câștigată pe piața pretențioasă a Coreei, își confirmă cu succesversatilitatea de a susține cu generozitate și eficiență orice mix deingrediente.

Principiul de bază este acela că masca se lasă să acționezevreme de 10-15 minute pentru ca serumul cu ingrediente active să pătrundă în pieleși să atenueze nevoia specifică pe care o vizează.

Fiecare dintre măștile bio 99% naturale se pretează la folosirea relaxată,într-o seară de spa acasă, sau la cea determinată de o problemă care se cererapid remediată – în fiecare sau oricare zi a anului, înainte de aplicareamachiajului, înaintea unei seri în oraș, la finalul unei zile extrem deobositoare sau drept colac de salvare în mijlocul unei perioade turbulente șistresante.

Iar, datorită formatului de set, de ce să investim energieîn a prioritiza nivelul de necesitate al fiecăreia dintre acțiunile oferite,când putem să avem totul acasă, la îndemână, pentru când va veni momentulfiecăreia dintre ele?

Sex on the peach, masca de revitalizare cu extracte din piersică bio – pentru tenul fără vigoare șipentru atunci când pielea este obosită. Osingură aplicare este suficientă pentru a beneficiade întregul efect de hrănire al unei măști puternice prin simpla prezență aingredientelor active naturale. Sex on thePeach oferă tenului un cocktail antioxidant, tocmai remediul necesar pentru ase elibera de stresul urban accesând noi resurse de hidratare, regenerare șiprotecție. Pielea va căpăta plenitudine, iar fizionomia va avea un aspectodihnit, relaxat – totul prin acțiunea rapidă a mix-ului potrivit deingrediente atent combinate.

Margaréclat, mască energizantă iluminatoare, cu extracte din grapefruitbio. O singură aplicare este suficientă pentru a beneficiade întregul efect de luminozitate al unei măști puternice prin simpla prezențăa ingredientelor active naturale. Ten tern, aer obosit... Un shot de vitamina C, în numai câteva minute! Tenul va reveni la viață, grație acțiunii rapide a mix-ului potrivit deingrediente atent combinate pentru strălucire, tonifiere și hidratare!

Piña Tomata, masca (cu extracte din roșii bio) cu efect de atenuare a imperfecțiunilor,pentru pielea capricioasă. Datorită activilor săi cu acțiune depurificare, de atingere a unui aspect mat, vizibil uniformizat, Piña Tomata poate gestionamanifestările tenului capricios. Imperfecțiunile, textura granulată, tenul alcărui aspect se deteriorează cu ușurință... dificultăți multiple dispar dupăaproximativ 10 minute de mic-tratament. Piña Tomata înfrumusețează tenulînchizând porii, atenuând vizibilitatea micilor cicatrici cauzate de acnee,tratând, totodată, cauza acesteia prin intermediul acțiunii prebioticului Bioecolia. 

Daïqui’rides, masca (cu extracte din kiwi bio) care diminuează primele riduri, pentrupielea deshidratată și fragilizată. Gândită special pentru tenul deshidratat, cu o elasticitatediminuată, Daïqui’rides netezește, hidratează intensiv și regenerează. Pieleacâștigă un plus de tonicitate, apropiindu-se de deplinătatea sa tipică devolum. Ideală pentru un boost înaintea unei seri importante, dar și după o noapte cumult prea scurtă. Fizionomia va căpăta un aspect radios, odihnit, datorităacțiunii fructului de kiwi bio, tenul va trece printr-un proces de catifelaregrație Osilift® (un activ complex brevetat de către Pulpe de Vie), va fi hrănitși protejat prin intermediul florii de hibiscus și regenerat și protejat viaextractelor din merișor.

Moji’Détox, masca anti-poluare, pentru pielea încărcată deimpuritățile aerului urban. Dimineți încărcate la metrou, somn insuficient, poluare, unritm al zilelor cu mult prea susținut... stresul cotidian nu afectează numai stareade spirit, ci agresează și pielea. Și, pentru că nu putem să ne refugiem cu toții la țară, masca Moji’Detox îșiasumă angajamentul de a detoxifia și reda prospețimea tenului, într-un timprecord! Principiile detoxifierii angrenează mai multe elemente:regenerare celulară, protejare în fața factorilor de agresiune externă, precum șirehidratarea unei pieli traumatizate, secătuite.

Per total, un beneficiu incontestabil pentru ten, o pielemai frumoasă și mai luminoasă indiferent de circumstanțe.


99% din ingrediente sunt de origine naturală

100% Made in France

Produse folosind fructe considerate necorespunzătore dinpunct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitarea risipei.

Ingrediente principale: piersica, grapefruit, rosii, kiwi, pepene