BOOSTER Fiole – AMINO-FILL 3D LIFTING 30ml MADARA

NOU!
140,00 RON
(TVA inclus)
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "BOOSTER Fiole – AMINO-FILL 3D LIFTING 30ml MADARA" este 1.

  • Pinterest
REDEFINEȘTE-ȚI RITUALUL DE ÎNGRIJIRE.

Exact cu ce ai nevoie, atunci când ai nevoie.

MADARA BOOSTER fiole – Mono-doze 10 x 3 ml concentrate pentru o acțiune precisă șirezultate imediate

Îmbătrânirea cronologică include slăbirea elasticitățiipielii și a țesutului subcutanat, procese care se materializează îndezorganizarea matricei extracelulare. Pe de altă parte, diminuarea stratuluide grăsime subcutanată contribuie la pierderea de volum de ansamblu și,desigur, la o piele vizibil mai laxă. Ca efect adițional, suprafața pieliidezvoltă o textură inegală, cu linii fine și riduri.

Aceste mono-doze cu conținut ultra-concentrat reușesc sărearanjeze rețelele intercelulare. În acest fel, suprafața pielii câștigă înmod instantaneu în fermitate, suplețe și catifelare. Acțiunea este vizibilă șila nivelul liniilor fine, ridurilor și volumului tisular redus – pielea matură,devenită mai puțin elastică, laxă, trecând printr-un proces rapid derevitalizare care include redefinirea conturului facial.

Fiolele AMINO-FILL 3D LIFTING sunt ideale pentru:

  • 35+
  • ten matur
  • diminuare a volumului și vigorii
  • linii fine și riduri
  • piele laxă

INGREDIENTE VEDETĂ:

BIOPOLIMERII DE ORIGINE VEGETALĂ CU EFECT DE LIFTING

Formează o rețea 3D continuă, elastică, care oferă tenuluivitalitate și finețe instantanee, plus o reală rețea de suport suprafețeiacesteia. Asigură un lifting mecanic imediat la suprafața pielii. Îmbunătățesctextura pielii – netezind ridurile, oferind un boost de fermitate și catifelare.

AMINO-LIPIDELE

Acționează în direcția restructurării matricei extracelulareprin accelerarea producției de colagen și reorganizării rețelei de colagen.Conferă tenului fermitate instantaneu. Stimulează recuperarea celulelor careproduc factori de volum îmbătrânite (adipocite), pentru un plus de vitalitateși volum.

ABC-ul folosirii booster-elor – pont profesional:

A Aplică booster-ul întotdeauna ca prim pas de îngrijire,pentru a facilita penetrarea tenului de către ingredientele sale active.

B Beneficiază la maximum de efectele sale, folosindu-l urmatde o cremă hidratantă.

C Consolidează: efectul său este optim urmând ritmul unui tratamentde 10 zile consecutive, după care se pot folosi de 2-3 ori pe săptămână pentrumenținerea rezultatelor consolidate inițial.

Dimineața și/sauimediat înainte de a ieși în oraș, atunci când este dorită o îmbunătățire instantaneea aspectului tenului.

Se rupe vârful fiolei. Conținutul se aplică pe fața și decolteulcurate. A se folosi integral în răstimp de 24 ore.


FUNCȚIONEAZĂ BINE ASOCIAT CU: Madara gama TIME MIRACLE

ACȚIONEAZĂ IMEDIAT:

- 26% riduri după o oră de la folosire*

+ 12% fermitate după o oră de la folosire*

* studiu dermatologic, realizat pe un grup de 18 femei (cuvârste cuprinse între 39-65 ani)


BOOSTER AMINO-FILL 3D LIFTING – ACCENTUL PE: FERMITATE CONCENTRATĂ

Îmbătrânirea cronologică include slăbirea elasticitățiipielii și a țesutului subcutanat, procese care se materializează îndezorganizarea matricei extracelulare. Pe de altă parte, diminuarea stratuluide grăsime subcutanată contribuie la pierderea de volum de ansamblu și,desigur, la o piele vizibil mai laxă. Ca efect adițional, suprafața pielii dezvoltăo textură inegală, cu linii fine și riduri.

Noul Booster Amino-Fill 3D Lifting asigură un liftingmecanic imediat, lăsând pielea mai netedă, mai catifelată și mai fermă. Deasemenea, uniformizează liniile și ridurile. Îmbunătățește producția de colagenși organizarea rețelei de colagen. Stimulează refacerea celulelor care producfactori de volum îmbătrânite (adipocite). Grație acestor acțiuni conjugate, serecomandă folosirea ori de câte ori se simte nevoia îmbunătățirii radicale aaspectului tenului. Pentru revitalizarea de fond a elasticității, densității șifermității pielii se recomandă folosirea în regim de tratament.


Ingrediente: Aqua, Glycerin, Isoamyl Laurate, Prunus Amygdalus (Almond) Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Silica, Glyceryl Stearate, Citrate Palmitoyl, Isoleucine, Cyathea Cumingii (Fern) Leaf Extract, Titanium Dioxide (CI 77891)***, Mica (CI 77019)***, Sodium levulinate, Sodium anisate, Cellulose, Lactic Acid, Xanthan Gum, Aroma, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopherol, Sodium phytate, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**. *ingrediente din agricultura biologica, **compusi naturali in uleiuri esentiale, ***pigmenti minerali puri