VITAMIN COCKTAIL Set cadou (Ulei facial + "MULTI-USE" Cremă de noapte & mască - MOSSA

Cu 100% fructe nordice organice – alese special pentru proprietățile lor remarcabile!
125,00 RON
(TVA inclus)
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "VITAMIN COCKTAIL Set cadou (Ulei facial + "MULTI-USE" Cremă de noapte & mască - MOSSA" este 1.

  • Pinterest
Cu 100% fructe nordice organice – alese special pentru proprietățile lor remarcabile!

De-a lungul miilor de ani de evoluție, în flora nordică s-au dezvoltat plante și fructe de pădure cu proprietăți extradordinare, pline de nutrienți și vitamine.

Două produse vedetă din gama Mossa, create cu fructe nordice organice, vor oferi pielii o mega-doză de energie și hidratare. Texturile fine și cocktailul unic de vitamine naturale revigorează instantaneu tenul însetat sau obosit prin infuzia de extracte naturale.

# VITAMIN COCKTAIL Ulei facial pentru toate tipurile de ten – 30ml

Un ulei bio concentrat cu efect regenerator, cu un mix de uleiuri extrase din 10 plante deosebit de eficiente (semințe de jojoba și uleiuri din migdale, avocado, măsline, caise, prune, ciuboțica cucului, măceșe, ovăz și roșii) și un amestec de multivitamine din zmeură și cătină albă.
Restabilește nivelul de hidratare al tenului și îi redă strălucirea.

# VITAMIN COCKTAIL "MULTI-USE" Cremă de noapte & mască pentru toate tipurile de ten – 50ml

Această cremă de noapte & mască cu textură catifelată transformă tenul tern în unul luminos, radiind de sănătate.

Pe de o parte, acidul hialuronic amplifică fermitatea pielii, în timp ce, pe de alta, conținutul său de antioxidanți acționează pentru păstrarea nivelului de colagen din piele – efect care previne îmbătrânirea acesteia. Extrasul de multivitamine din fructe de pădure (cătină, zmeură) potențează vitalitatea pielii – conferindu-i hidratare și energie.

Crema bio 2 în 1, de noapte și mască, este recomandată pentru toate tipurile de ten.


MOSSA
Fiecare produs MOSSA conține extracte dintr-un fruct de pădure anume provenind din țările nordice. Aceste fructe au proprietăți remarcabile – au un puternic efect antioxidant, sunt extrem de bogate în vitamine și ingrediente active pe care pielea le recunoaște și le înțelege.
Toate produsele sunt testate dermatologic și sunt certificate bio conform standardului internațional ECOCERT. Acestea nu conțin substanțe artificiale care dăunează corpului. De asemenea, caracterul skin-friendly al cosmeticelor MOSSA face ca ingredientele lor să se poată armoniza în mod firesc cu nevoile pielii, pentru cele mai bune rezultate.
Alege cele mai eficiente produse pentru tipul tău specific de piele
 

Ingrediente: Pentru mai multe detalii - click pe fiecare produs in parte.

Ingrediente principale: catina, zmeura, acid hialuronic,