Atentie Folosim cookie-uri pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri. In cazul in care alegeti sa continuati utilizarea sitului nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Sunt de acord

Oiță din lână

85.00 RON
Pune o întrebare
8682
in stoc
+

Jucăriile din lână de la Saling – absolut încântătoare și obucurie de la cei mici până la bunici!

100% din natură. Accesoriile și jucăriile realizate în micamanufactură germană Saling Naturprodukte sunt produse naturale de la materiiprime de cea mai bună calitate. Cea dintâi dintre aceste resurse prețioase estelâna provenită din oieritul local, în sistem free-range, mai precis cuoile crescute liber, în natură și mediul lor originar.

Produsele sunt realizate manual, fiind astfel unicat șicreate numai din lână virgină și bumbac.

Sunt jucării care se vor păstra pe termen lung, pentru că auo mare rezistență în timp.

Jucăriile din lână îndeplinesc directivele UE EN71 (1-3) șipot fi oferite și copiilor sub 3 ani.

Lâna în sine are proprietăți antibacteriene, astfel încât jucăriilenu vor solicita o curățare frecventă. Se pot spăla de mână la 30°C și adeseaeste suficientă o curățare cu cârpa umedă.

Material

  • exterior: 100% lână virgină de oaie. Este lâna care nu a fostfolosită niciodată, mult superioară lânii reciclate, fiind mai rezistentă și decea mai înaltă calitate.
  • umplutură: lână de oaie

Înălțime – aprox. 22 cm

Produsele sunt fără plastic sau adaosuri chimice.

În manufactura Saling Naturprodukte se realizează produse din lână de oaie și cosmetice pe bază de lapte de oaie și alte ingrediente naturale din agricultură biologic. 

Săpunurile naturale fine și emoliente vin în forme adorabile de oiță, inimioară sau în variante clasice, îmbogățite cu diverse arome și ierburi tămăduitoare.

La acelasi pret!